Saltar al contingut Saltar a la navegació

Espai de Creació Tartera

dijous 10 febrer 2022

L’espai de Creació Tartera és un espai destinat a la producció i investigació en l’àmbit artístic que proporciona eines, recursos i infraestructura de suport a les artistes. L’espai és gestionat per l’Associació Cultural Tartera, una associació sense ànim de lucre amb la voluntat d’aportar estratègies per repensar el territori a través de l’art contemporani.

El suport a les artistes s’ofereix principalment a través del cicle anual d’art contemporani Cebes Tendres, fins ara autogestionat, amb l’objectiu d’estimular i fer visible la creació emergent al Pirineu. Per fer-ho, durant un any es cedeix un taller amb maquinària i material d’arts gràfiques, així com formació tècnica i acompanyament conceptual a les artistes per desenvolupar el seu projecte. A més s’organitzen presentacions del seu treball mitjançant activitats pont entre el procés artístic i la comunitat.

Més enllà del procés creatiu Tartera posa especial èmfasi en les relacions derivades de la seva activitat amb l’entorn social on s’inscriu, generant complicitats i sinergies amb entitats i persones que doten de significat els diferents propòsits de l’espai.