Saltar al contingut Saltar a la navegació

Centres de la xarxa

El Centre d’Art la Panera de Lleida pertany a la Xarxa de Centres Territorials d’Arts Visuals de Catalunya, en el marc del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’ACVic Arts Contemporànies, el Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, el Centre d’Art Tarragona, el Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat, la Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona, el Mataró Art Contemporani i Lo Pati Centre d’Art Terres de l’Ebre d’Amposta.

Els centres que componen la Xarxa són equipaments d’àmbit local i supralocal, de titularitat municipal, que s’impulsen i promouen des de l’Administració de la Generalitat. Tenen com a missió la difusió de l’art contemporani en el context local, supralocal, nacional i internacional, i, com a objectius, la promoció de la creació, la investigació, la producció, l’exhibició, la difusió de projectes artístics contemporanis, el foment de la patrimonialització de les obres produïdes i la documentació dels projectes realitzats. Així mateix, els centres territorials promouen la creació de valor i interès de les arts visuals contemporànies amb projectes educatius i de dinamització de públics.

D’altra banda, els equipaments d’arts visuals del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya esdevenen l’espai públic de referència en l’àmbit de les arts visuals contemporànies i tenen com a missió la cohesió social a través de l’exercici de les funcions educatives i de servei a la ciutadania que els són pròpies.

 

Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, Amposta

Centre d’Art la Panera, Lleida

Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats, Barcelona

Centre d’Art Tecla Sala, l’Hospitalet de Llobregat

ACVic Centre d’Arts Contemporànies, Vic

Mataró Art Contemporani (M|A|C), Mataró

Bòlit Centre d’Art Contemporani, Girona