Saltar al contingut Saltar a la navegació

1a Jornada d’Assessorament per a les Llars d’Infants de la Ciutat de Lleida

En el marc del programa educatiu «Els més petits visiten la Panera!», que tindrà lloc entre el 6 i el 23 d’abril de 2010, i amb l’objectiu d’elaborar un proposta educativa per a les llars d’infants de la ciutat de Lleida, el Centre d’Art la Panera ha organitzat aquesta jornada, a càrrec de Javier Abad, professor d’Educació Artística al Centre Universitari La Salle (Universitat Autònoma de Madrid).

A través de les pràctiques artístiques contemporànies es vol afavorir les experiències significatives dels nens i les nenes de 0 a 6 anys perquè l’art contemporani ofereix el marc idoni per generar processos que afavoreixin el sentit de pertinença a una comunitat. D’aquesta manera, els infants adquireixen una consciència que els prepara per a la integració, la col·laboració i el consens.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer noves propostes educatives de l’Estat espanyol relacionades amb l’art contemporani i aprendre a desenvolupar noves estratègies educatives i artístiques contemporànies en el nostre entorn quotidià.

Al mateix temps, aquesta proposta se centra en la defensa d’un model social d’escola que participi activament en el context pròxim i que, a la vegada, entengui l’espai de joc (al Centre d’Art o a la mateixa escola) com una metàfora de vida que proposa experiència i creixement.

Una vegada més, la suma de recursos ens permet ampliar la nostra formació i coneixements per tal de millorar la nostra tasca educativa.

Dia: 3 de març de 2010
Horari: de 17 h a 21 h
Lloc: Centre d’Art la Panera