Saltar al contingut Saltar a la navegació

ACOMIADEM-NOS. RETRANSMISSIÓ A TRAVÉS DE L’INSTAGRAM DE @LAPANERALLEIDA DE LA PROJECCIÓ A LA FAÇANA DE LA PANERA

Com a clausura del projecte el proper dilluns dia 15 es projectaran els resultats a la façana del Centre d'Art la Panera. 
Aquesta acció es podrà seguir a través de l'instagram de @lapaneralleida

El Centre d’Art la Panera, des d’una visió crítica, s’ha estat qüestionant com donar una resposta, des del llenguatge artístic, a una situació tan complexa com la que ha provocat l’esclat de la COVID-19 i que ha acabat per capgirar completament la nostra realitat.
 
El Centre d’Art, al llarg de la seva història, s’ha caracteritzat per una línia expositiva compromesa amb els problemes contemporanis, com la violència de gènere, la memòria històrica o el Mediterrani. Coherent amb la seva línia d’actuació de reflectir el moment present a través de projectes artístics, torna a donar resposta des del punt de la creació contemporània, i per fer-ho utilitza l’espai públic, atès que els equipaments culturals romanen tancats.

D’entre els artistes que conformen projecte Javelina, @titilamel ha estat seleccionat per desenvolupar un projecte que, d’alguna manera, pretén donar resposta a aquesta qüestió tan actual.
 
@titilamel té una gran càrrega estètica, així com també una gran sensibilitat com a poeta, cosa que li permet abordar amb la cura necessària el projecte: una conseqüència tan dolorosa de la pandèmia com ha estat afegir al dol per la pèrdua d’un familiar la impossibilitat d’acompanyament i comiat.

Fitxers