Saltar al contingut Saltar a la navegació

AQUAFONIA, MÚSICA I AIGUA

Taller i concert familiar de Nadal a càrrec de Pau Elias.

Us proposem participar en un taller adreçat a nens i nenes de quatre a vuit anys. És una proposta creativa i vivencial, que estimularà la imaginació auditiva dels més petits a través de l’acústica de l’aigua. Treballarem diferents melodies, ritmes i harmonies amb instruments de percussió coneguts i amb objectes quotidians. Mitjançant la percussió corporal buscarem sonoritats que ens transportin a un medi aquàtic; experimentarem amb instruments de petita percussió, i farem ús d’instruments «aquafònics» i d’objectes quotidians -com ara pilotes, bols, palletes.-, amb els quals podrem explorar algunes possibilitats acústiques si els afonem a l’aigua.

Després d’aquesta experiència, Pau Elias realitzarà un concert per a les famílies, en què escoltarem una audició «aquafònica» molt singular, amb ampolles musicals que ens endinsaran al món dels sons aquàtics per interpretar ritmes moderns i músiques tradicionals de diversos països.

Concert familiar: a les 12.00 h. Obert a tothom. Gratuït

Amb la col·laboració de la publicació Partitures de l’art de sant martí de Joan Capafons.


Dissabte 22 de desembre, de 10.30 a 11.30 h
Centre d’Art la Panera
Edat: de 4 a 8 anys
Preu: 3 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 2 €)
Inscripcions: places limitades per al taller
Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat. De dimarts a divendres, de 10.00 a 13.00 h