Saltar al contingut Saltar a la navegació

AUFGANG. 2 GRANDS PIANOS + 1 DRUM KIT

21.30 h / Auditori Enric Granados de Lleida / 6 €

El trio format pels dos pianistes, Francesco Tristano i Rami Khalifé, i el bateria, Aymerich Westrich torna a Lleida després d’actuar el 2007 a La Panera.

L’energia d’Aufgang neix de l’encontre de gèneres oposats. El resultats: una fantàstica alquímia que provoca en el públic sensacions úniques, fora de qualsevol convencionalisme.

Només sortir a l’escenari, s’estableix un diàleg inesgotable entre els dos pianistes. Irrupció, desenvolupament i intercanvi de motius rítmics i línies melòdiques. Introducció de noves idees, creació d’espais, tan aviat densos com aeris, que interactuen amb seqüències electròniques i ritmes minimalistes de bateria.

Aufgang ha actuat al Sónar 05, al Mercat de la Música Viva de Vic, a la Panera de Lleida, al CAB de Burgos, al Festival de Jazz de Trier (Alemanya), a les Trans Musicales de Rennes’06 (França), al Strpfestival d’Eindhoven o Zomerparkfeest de Venlo (Holanda), a La Maison Francaise de Washinghton DC (EUA) o a la Cité de la Musique (09) de París. Recentment han sonat al Café de la Dance a París i al concert de clausura de la Biennal d’Art Contemporani de Lió 2010.

El passat mes d’octubre de 2009 va sortir a la venda el primer àlbum d’Aufgang, editat per InFiné/Discograph, i el passat mes de març va sortir a Espanya (Karonte).

Durant aquest 2010, a Espanya, Aufgang té actuacions tancades al LEV de Gijón, a l’Auditori Enric Granados de Lleida, a l’Ensems Festival de València, al Sonar 10 i al Festival Electroshock de Sevilla.

Aufgang és música urbana, experimental i insòlita.

aufgang 2010