Saltar al contingut Saltar a la navegació

Conèixer un artista a l’escola: Juan López

Diferents escoles de Lleida

Des del Centre d’Art la Panera, busquem estratègies per incentivar l’intercanvi de coneixements entre l’àmbit educatiu i l’art contemporani.

Per afavorir aquest contacte directe, des del 2008 el Servei Educatiu organitza l’activitat Conèixer un artista a l’escola, gràcies a la qual, molts alumnes de diferents escoles de Lleida, han pogut conèixer artistes com Marina Núñez, Miquel Mont o Jordi Pou.

Aquesta activitat complementa la visita a les exposicions del Centre d’Art la Panera i el treball posterior que es realitza a l’escola de l’exposició visitada.

En aquesta ocasió, és Juan López durant els dies 7 i 8,  coneixerà i intercanviarà impressions amb alumnes de diferents centres, sobre la seva exposició “ A la derriba”  en curs a la Panera fins el dia 18 de novembre.

Una ocasió única per a docents i artista per comprovar les emocions, sensacions i pensaments que provoquen l’obra visitada a la Panera per part dels seus alumnes.

Els centres que l’artista visitarà durant aquesta setmana comprenen alumnes tant diferents com son els nens i nens d’infantil del CEIP Pràctiques 1, els alumnes de l’Escola Municipal de Belles Arts del mòdul formatiu d’Il•lustració, a els alumnes de Ciències de l’Educació de la UDL, que centraran més l’interès en els recursos educatius que poden extreure de l’obra d’aquest artista pels seus futurs alumnes.