Saltar al contingut Saltar a la navegació

Dissenyem un llibre per jugar

Del 8 de maig al 24 de juny de 2012
espai miniPanera


«Llibres per Jugar» és una mostra dedicada als llibres d’artista per als petits. Des d’aquests llibres ens endinsarem al món del joc, en el qual descobrirem que un llibre també pot ser una joguina. En aquesta exposició podreu trobar-hi llibres d’Hervé Tullet, autor dedicat als més petits, el qual, per mitjà dels seus dibuixos i de les seves propostes, potencia les habilitats creatives dels infants.

Us proposem descobrir els secrets dels artistes i fabricar el vostre propi llibre de jocs. L’activitat consistirà a visitar la mostra «Llibres per Jugar» i descobrir quins secrets s’amaguen en aquests llibres per, després, fer els vostres propis dissenys: des de flipbooks fins a altres formats de llibres que, en desplegar-los, ens invitaran a jugar-hi. 


Si voleu participar en l’activitat familiar dels dissabtes o visitar la Panera amb un grup de nens entre setmana, podeu enviar un correu a educaciolapanera@paeria.cat o trucar al telèfon 973 262 185. Recordeu que les visites sempre es duran a terme amb cita prèvia.


Us hi esperem!!!

disenyemllibres.jpg