Saltar al contingut Saltar a la navegació

Els alumnes del màster en Museus: educació i comunicació de la Universitat de Saragossa, visitaran les instal·lacions de la Panera i realitzaran una sessió al voltant de les estratègies per apropar l’art contemporani

Com en passades edicions d’aquest màster, la nova promoció visitarà el Centre d’Art la Panera, on s’impartirà una sessió amb l’objectiu que els seus alumnes coneguin la programació expositiva del Centre i la línia de treball que segueix el Servei Educatiu per apropar l’art contemporani a diferents tipus de públic.
Aquest màster, iniciat el 1989, va ser dels primers postgraus que es van impartir a la Universitat de Saragossa ——els quals aquest és el més antic en actiu—— i s’ha consolidat com un màster especialitzat en l’educació i comunicació del patrimoni.
Un dels factors que ha col·laborat en l’èxit de dues dècades de continuïtat és l’extensa nòmina de professors, de la Universitat de Saragossa i de fora, que han impartit docència, en constant renovació.
El Centre d’Art la Panera és un dels centres i museus d’arreu d’Espanya on els alumnes d’aquest màster poden realitzar les seves pràctiques.