Saltar al contingut Saltar a la navegació

Els més petits visiten la Panera!

Durant els mesos de març, abril, maig i juny el Centre d’Art la Panera acull el programa educatiu  Els més petits visiten la Panera! Com ja s’ha anat realitzant des del 2004, els nens i nenes de les escoles bressol visiten un cop l’any el Centre d’Art la Panera. Aquest projecte, anomenat Els més petits visiten la Panera!, és fruit de la col·laboració entre les mestres de les Escoles Bressol Municipals de l’Ajuntament de Lleida i el Servei Educatiu de la Panera, que treballen conjuntament els continguts i activitats adaptats a nens d’1 a 3 anys, a partir de les exposicions Txuspo Poyo. «U.N(INVERSE)» y Carlos Garaicoa. Fin de silencio. El projecte culminarà al setembre amb la mostra dels treballs i documentació a partir de les visites i del treball a l’aula de l’exposició.

Tal i com vam fer en l’edició passada d’aquest programa, els pares i familiars dels nens i nenes de les Escoles Bressol Municipals de l’Ajuntament de Lleida, tenen dues visites familiars al Centre adreçades exclusivament a ells per gaudir de l’exposició en família i amb els més petits!.

Igualment es dedicaran el dies 15 i 16 de febrer per realitzar la 2a Jornada de Formació on l’objectiu serà entendre “l’Art contemporani com un recurs comunitari i educatiu”, aquesta es realitzà a càrrec del Sr. Javier Abad Molina, profesor de Educación artística, Centro Universitario La Salle  de la Universidad Autónoma de Madrid. Aquesta és una proposta formativa per part del Centre d’art la Panera i les Escoles Municipals de Lleida que es durà a terme gràcies a la col·laboració de la Direcció de Serveis Generals, el Servei d’Organització i Control de Gestió, el Negociat de Formació de l’Ajuntament de Lleida i el Centre d’Art la Panera. Una vegada més la suma de recursos ens permet ampliar la nostra formació y els nostres coneixements per tal de millorar la nostra tasca educativa.