Saltar al contingut Saltar a la navegació

Estiu a la Panera, Tallers d’Artistes per a nens i nenes

El Centre d’Art la Panera celebra l’arribada del període vacacional amb la realització de dos tallers adreçats al públic d’edats compreses entre 6 i 12 anys. Aquestes activitats tenen l’objectiu d’apropar els diferents llenguatges artístics de l’art contemporani a través d’artistes i contextualitzats amb l’exposició en curs.

Al voltant de l’exposició. A càrrec de: Jordi Antas.
Del 2 al 5 de juliol. Edat: 9 a 12 anys. Horari:10:30 a 12:30h.
Inscripció: Centre d’Art la Panera. 973262185
Període d’inscripció: Fins el 24 de juny. Places limitades. Activitat gratuita.

En aquestes 4 sessions de taller, el que es proposa és un circuit on descobrirem el treball de l’artista Abi Lazkoz de l’exposició en curs del Centre d’Art la Panera, en el que treballarem aspectes com el dibuix, la narració i la musicalització.

Currículum 
Treballa des de 2005 a l’Associació Experimentem amb l’Art amb tasques de gestió, seguiment i disseny de projectes educatius. Com artista aquest 2007, participa a Building Societies al Centre d’Art La Panera; amb el col·lectiu Zink Tank. També ha estat present en Àlbum de Pedro, al CASM Vol2, a la Sala d’Art Jove de la Generalitat i a l’Aparador del Museu Abelló de Mollet del Vallès. Ha estat premiat amb l’última edició de la Beca Entrega que atorga el Centre d’Art la Panera.


Taller de fotocòmic. A càrrec de: Carles Alberdi.
Del 10 al 13 de juliol. Edat: 6 a 9 anys. Horari:10:30 a 12:30h.
Lloc d’inscripció: Centre d’Art la Panera. 973262185
Període d’inscripció: Fins el 24 de juny. Places limitades. Activitat gratuita.

El taller es proposa un recorregut en el procés de creació d’un còmic fet amb fotografies, on es treballin i es reflexionin aspectes com els codis i les singularitats del còmic i la fotografia entesa com una eina de captació d’escenes, més enllà del seu ús habitual per copçar retrats, monuments o paissatges.

Currículum
Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Professor d’il·lustració a l’Escola de Belles Arts de Lleida i a l’Escola d’Art de Tarragona. També ha treballat de dissenyador gràfic a l’Estudi Gú! de Ciutadella de Menorca i a l’empresa de comunicació IMC de Tarragona. Ha publicat il·lustracions principalment en l’àmbit publicitari. És autor de còmics i llibres de contes infantils. A més, ha fet incursions en l’animació i l’humor gràfic.

Taller Jordi Antas

Taller Carles Alberdi