Saltar al contingut Saltar a la navegació

Glòria Picazo participa en les Jornades El Comisariado Independiente a Debate, organitzades pel Ministeri de Cultura i l’Instituto de Arte Contemporáneo.

La directora del Centre d’Art la Panera, Glòria Picazo, participarà com a moderadora en la taula de debat «Formación y requisitos profesionales del comisariado», en el marc de les jornades El Comisariado Independiente a Debate, que tindran lloc el 7 i 8 d’abril a Madrid.

Aquestes jornades, organitzades pel Ministeri de Cultura amb la col•laboració de l’Instituto de Arte Contemporáneo, tenen com a objectiu donar pautes que puguin ser una guia de bones pràctiques per a la professió.

La taula de debat «Formación y requisitos profesionales del comisariado», que tindrà lloc el divendres a les 10.30 h, pretén analitzar els diferents models i metodologies de formació existents en l’àmbit nacional i internacional, amb l’objectiu de trobar i plantejar solucions respecte a una major professionalització del sector i una millora de la inserció d’aquesta professió en el mercat laboral.
En aquest sentit, la publicació Impasse 9, darrera publicació d’aquesta col•lecció, editada pel Centre d’Art la Panera, va voler recollir les tasques de les escoles de formació de comissaris a nivell nacional i internacional per tal de compilar un mosaic d’aquestes iniciatives arreu del món.