Saltar al contingut Saltar a la navegació

Idea la nit a la teva ciutat

Petits i grans podran realitzar un estimulant apropament a les exposicions en curs, amb unes visites dissenyades específicament per a un públic familiar, en què es prioritza la creació d’un diàleg a partir dels temes que suggereixen les exposicions.
Per finalitzar la visita, us animem a realitzar un exercici de creació lliure, en el qual tot té cabuda!!! Us proposem dissenyar la vostra pròpia nit a la ciutat, pensant com la viviu i la sentiu i imaginant com podrien ser les nits en altres indrets o per a altres persones.

1. PER COMENÇAR, CONSTRUEIX UNA CIUTAT DE NIT.

En l’exposició de «Mitjanit a la Ciutat» trobarem diferents formes de visualitzar la nit i la ciutat; treballarem el que vol dir per a nosaltres aquest espai de temps i què succeeix a les ciutats quan arriba la nit.

2. MÉS TARD, ESCOLTA LA NIT DE LA CIUTAT.

Pensarem quins seran els sons que tindrà la nostra ciutat a partir de l’exposició «Imatges i Sons en Extinció». Més tard, triarem uns quants sons i els gravarem...  

3. I, PER ÚLTIM, FES UNA FOTOGRAFIA DE LA NOSTRA CIUTAT.

Si vols mostrar-nos la teva idea de les nits a la ciutat, apropa’t al Centre d’Art la Panera, on els caps de setmana realitzarem l’Activitat Familiar, que tindrà lloc cada dissabte a les 12.00 i a les 18.00 h.Us recomanem que efectueu la reserva prèviament al telèfon 973 26 21 85, o bé al correu electrònic educaciolapanera@paeria.cat.

activitat nit