Saltar al contingut Saltar a la navegació

II Congrés Híbrid entre Arts, Ciències i Educació. Territorialitzant transdisciplinariament l’ensenyament i l’aprenentatge.

21 i 22 de març de 2014. Lleida

Ja és aquí el II Congrés Híbrid entre Arts, Ciències i Educació que tindrà lloc el 21 i 22 de març a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. L’assistència al congrés equival a 1 crèdit ECTS a la Universitat de Lleida. El preu de la matrícula ordinària i reduïda és de 39,53€. El procés de matrícula s’iniciarà el 13 de Gener i finalitzarà el 28 de Febrer. Per a més informació visiteu la nostra pàgina web:  http://espaihibrid.wordpress.com

Es tracta d’un congrés en que artistes com Javier Peñafiel, Lara Almarcegui i Valeriano López ens mostraran els seus processos creatius en relació a obres exposades al Centre d’art La Panera. A més a més, diferents escoles ens presentaran les seves experiències d’ensenyar, aprendre i comunicar-nos a través de les obres d’aquests artistes.

Si voleu participar activament en el Congrés i explicar-nos les vostres experiències d’ensenyar, aprendre i comunicar-vos a través de l’art envieu el contingut de les aportacions en un arxiu informàtic a l’adreça electrònica del Congrés: educaciolapanera@paeria.es abans del 28 Febrer.  Podeu participar mitjançant la presentació de pòsters i/o comunicacions.