Saltar al contingut Saltar a la navegació

Javier Peñafiel. Presentació del projecte Veu entre línies

El proper 14 d’abril a les 19:00h, l’artista Javier Peñafiel, realitzarà una presentació del projecte Veu entre línies. Javier Peñafiel amb la complicitat de Glòria Picazo exposició en curs fins al 25 d’abril de 2010.

Amb aquesta visita comentada, adreçada exclusivament als Amics de la Panera, tindrem l’ocasió d’endinsar-nos en un projecte que reflexiona al voltant de la paraula com a element portador de múltiples significats. Des de la paraula escrita o parlada, i alhora negada o silenciada, tot passant per la frase, el desig, la consigna per arribar a la narració i d’aquesta al compendi de coneixements que és l’espai físic i virtual de la biblioteca, tot un seguit d’obres de diferents artistes nacionals i internacionals dialoguen amb les propostes de Javier Peñafiel a la planta 0 del Centre d’Art la Panera.

Així, a part de l’obra de Javier Peñafiel, aquesta exposició col·lectiva, acull obra d’artistes nacionals i internacionals com Ignasi Aballí, Anne-James Chaton, Javier Codesal, Juan Cruz, Matias Faldbakken, Àlex Gifreu, Rubén Grilo, Elín Hansdóttir, José Antonio Hernández-Díez, Nils Holger Moormann, Harald Kingelhöller, Rogelio López Cuenca, Jorge Macchi, Gustavo Marrone, Ester Partegàs, Javier Peñafiel, Perejaume, Susan Philipsz, Zineb Sedira, Matt Siber, João Tabarra, Clauda Terstappen i Azucena Vieites.

Preguem confirmar l’assistència abans del proper 12 d’abril, ja sigui a través de l’adreça de correu electrònic amicslapanera@paeria.cat o per telèfon al 973262185.

visita penafiel