Saltar al contingut Saltar a la navegació

Jornades Museu: Cultura i Bones pràctiques. Accessibilitat i Inclusió.

El passat 6 de novembre, el Servei Educatiu del Centre d’Art la Panera va participar a les Jornades Museu: Cultura i Bones pràctiques. Accessibilitat i Inclusió. Experiències organitzades pel Museu Marítim de Barcelona.
El Servei Educatiu de la Panera, en representació dels participants en el projecte «Xarxa d’intercanvis entre programes d’educació especial de centres d’art contemporani de l’ Euroregió Pirineus- Mediterrània», va ser present el dia 6 de novembre en el marc de les jornades Museus: Cultura i Bones Pràctiques. Accessibilitat i Inclusió. Això amb l’objectiu de presentar aquest projecte, que es dugué a terme al llarg del 2008-2009, gràcies a la subvenció concedida per la Generalitat de Catalunya a través del concurs públic de projectes artístics i de pensament contemporani de caràcter professional, que es realitzessin conjuntament amb altres territoris de l’ Euroregió Pirineus- Mediterrània.
Les jornades Museus: Cultura i Bones Pràctiques volen exposar, analitzar i debatre les necessitats, demandes i reivindicacions dels col•lectius amb discapacitat o amb risc d’exclusió social, per poder accedir a la cultura. Al mateix temps, tenen la voluntat de donar a conèixer les experiències de bones pràctiques que es duen a terme en un gran nombre d’institucions museístiques i culturals amb l’objectiu d’esdevenir centres inclusius.