Saltar al contingut Saltar a la navegació

LaPaneraNumbers

Fins el 15 d’abril de 2012

Des del Centre d’Art la Panera pensem que l’art contemporani pot ser una eina diferent per reflexionar sobre el nostre entorn d’una manera transversal, per tal de poder donar lloc, així, a mirades i pensaments sovint inadvertits.

En el treball d’Ignacio Uriarte, hi juguen un paper important els números i l’acció de comptar, ja que s’entenen com a elements intrínsecs del mateix funcionament de l’activitat administrativa. Ara bé, els números no només són propis del món administratiu, sinó que són presents en tots els àmbits i les etapes de la nostra vida: l’edat que tenim, les nostres mides, el número de la porta de la casa on vivim, el número de telèfon, el calendari, i així fins a arribar a un llarguíssim etcètera.

Us proposem que els busqueu, els fotografieu i envieu les fotografies a documentaciolapanera@paeria.cat, per tal de crear de forma col·lectiva una galeria d’imatges a Flickr en què els números siguin els protagonistes, per tal de fer evident la importància que tenen en el nostre dia a dia, ja sigui a l’escola, a la feina, al carrer o a casa.

La foto més original i divertida guanyarà un catàleg d’ Ignacio Uriarte

anna 3