Saltar al contingut Saltar a la navegació

Movent la gent s’entén

Muvmentics
Grup d’Expressió Corporal del Club Inef Lleida

“Què vol dir?”, “què significa això?” Aquestes són preguntes freqüents que ens fem quan ens trobem davant d’una obra d’art.
Muvmentics, el grup d’expressió corporal del Club Inef Lleida, format per alumnes de la llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, se centra en la recerca i creació de moviment, tot buscant-hi una forma més de comunicació.
Movent la gent s’entén és una peça de dansa i expressió corporal construïda a partir d’allò que l’obra de Jordi Colomer ha suggerit als intèrprets. La línia de creació de l’artista (còpia, repetició cíclica, absurditat...) i algunes de les seves obres n’han estat la font d’inspiració.
L’actuació consta de dos parts: una primera, on el desordre i el caos tenen lloc dins d’una coreografia basada en la linealitat i la repetició, i una segona, que a la vegada se subdivideix en tres esquetxos que passen al mateix temps, però en espais diferents. Es tracta d’esquetxos inspirats, cadascun d’ells, en les tres obres de l’artista: Anarchitekton, Papamòbil i En la Pampa.
L’obra de Jordi Colomer, amb caràcter de crítica social, ha inspirat la investigació i creació d’un moviment que ha donat lloc a una peça que no vol representar art, però sí gaudir-ne, amb la qual cosa el moviment es fa un lloc, així, dins l’art contemporani. 
 
Intèrprets:Aida Barceló, Ona Beneït, Tere Caraltó, M. José Conde, Àngel Garcia, Isaura Juncosa, Alberto Marín, i Alberto Soto
Direcció: Marta Casals i Carlota Torrents
Coreografia: Muvmentics i Marta Casals

dansa 1

Fitxers