Saltar al contingut Saltar a la navegació

PRESENTACIÓ CUADERNOS SOBRE EL TOCAR

CONVERSA ENTRE JAIME CONDE-SALAZAR, AIMAR PÉREZ GALÍ I PEPE MIRALLES

El maig de 2018 es va iniciar la tercera residència del programa Radiació+++ en el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Arnau de Vilanova, a càrrec d’Aimar Pérez Galí i Jaime Conde-Salazar, amb el projecte Touching improvisation.

Després d’assajar diferents vies per intervenir en el Servei d’Oncologia Radioteràpica, el projecte ha conclòs en una publicació, Cuadernos sobre el tocar, que aborda el sentit del tacte des de l’òptica de la dansa, i aporta propostes útils per a l’equip sanitari i per als estudiants en pràctiques a la Unitat de Radioteràpia. Els continguts d’aquesta publicació es defineixen en relació amb les propostes i els comentaris de l’equip sanitari obtinguts a través d’entrevistes realitzades el setembre de 2019.

Amb disseny gràfic de Roger Adam i dibuixos de Theo Firmo, aquesta petita col·lecció és una invitació a desenvolupar una experiència conscient del tacte.

El 2015, Aimar Pérez Galí inicia el projecte The Touching Community. Al llarg de sis anys, aquesta investigació dedicada a l’estudi poètic i polític del tacte ha donat lloc a diverses realitzacions: una obra escènica, una tècnica, un taller-laboratori, una instal·lació, una conferència-performance i una videoinstal·lació. Cadascuna d’aquestes experiències ha permès entendre diferents dimensions del que passa quan ens toquem. Ara el projecte creix, amb la publicació de Cuadernos sobre el tocar, en col·laboració amb Jaime Conde-Salazar.

Amb el suport de Fundación Daniel y Nina Carasso.

ACTIVITAT EN LÍNIA A TRAVÉS DELS CANALS YOUTUBE I FACE DE LA PANERA