Saltar al contingut Saltar a la navegació

Senyals de representació. Hamaca Projecta. Cicle de cinema i vídeo

Programa d’Hamaca / White Frame Comissariat Hamaca: Albert Alcoz / Comissariat White Frame: Chantal Molleur Sessió educativa a càrrec d’Albert Alcoz 

Programa audiovisual on les obres de videocreadors/es helvétics/ques dialoguen subtilment amb les peces dels realitzadors/es nacionals. Les inquietuds ideològiques són el primer pla d’uns vídeos que transmeten problemàtiques contemporànies suggerint alternatives mitjançant vies d’escapament il·lusòries.

Ho fan a través d’un l’anàlisi rigurós de les possibilitats que ofereixen les eines del vídeo digital. És per aquesta raó que el conjunt d’instàncies videogràfiques queda englobat sota un enunciat –Senyals de representació– que evoca tant el métode tecnológic que hi ha darrera la formació de sons i imatges en moviment com les figures que descriuren i les formes que precisen.

Realizadors/es helvètics/ques: 17’

El primer bloc de la projecció estableix una sèrie de perspectives híbrides que representa les tensions presents entre l’ésser humà i tot allò que l’envolta.

OS Love (2016) Luc Gut. 6 min. 

Mare Mosso (2016) Judith Albert. 4 min.

True, false or slightly better (2015) collectif_fact. 7 min


Realizadors/es estatals: 29’

El segon bloc del programa planteja un recorregut eclèctic per les pràctiques videoartístiques recents mentre insinua la rellevància del reciclatge fílmic i els trencament de les convencions narratives.

Lucía Moreno: lowneom Streets (2014)

Eli Cortiñas: Dial M for Mother (2009)

Florencia Alberti: Am I? (2012) i Coming Out (2015)

Mireia Saladrigues: A Specific Representation (2016)


Amb el suport d’Arts Santa Mònica