Saltar al contingut Saltar a la navegació

Sergi Delgado. Colour lettering

Sergi Delgado és director d’art, dissenyador gràfic i il·lustrador, encara que destaca, sobretot, pel seu treball en tipografia i lettering (retolació normalitzada). Influenciat per l’art òptic (op art) i la psicodèlia, combina imatges, textures i gràfics animats amb la seva passió pel risc i l’experimentació.

Tipògraf en residència 20/21
Es tracta d’una proposta del Centre de Documentació de la Panera, en la qual es convida diferents tipògrafs a elaborar identitats tipogràfiques que acompanyin les diverses exposicions del Centre de Documentació i activitats, així com també les de l’espai miniPanera i les d'Educació i Programes Públics.

L’objectiu principal és potenciar la relació entre la tipografia i les edicions, el tipògraf i l’artista i, en definitiva, la tipografia i l’art. La figura del tipògraf en residència treballa seguint la programació expositiva del Centre de Documentació durant tot un any. Entrarà en contacte amb els diferents artistes i les editorials que exposin al Centre. També es generaran activitats relacionades amb la tipografia, ja siguin tallers o presentacions.

En el marc de la residència ens proposa una serie de letterings amb missatges com LOVE, STAY HOME, ENJOY per a que els més petits i els no tant petits, poguem intervenir-hi a casa amb pintura, colors, collage, de manera digital...i compartir-ho a les xarxes amb el #sergidelgadolapanera #lapaneraacasa

Fitxers