Saltar al contingut Saltar a la navegació

ULTRAVIOLAT

A CÀRREC D’ANTONI HERVÀS

Taller gratuït impartit per Antoni Hervàs, dirigit tant a pacients afectats pel càncer de pròstata, com als familiars i al personal de l’Hospital. Aquesta activitat s’emmarca dins de la iniciativa Radiació+++, una proposta pionera de treball conjunt entre l’àmbit sanitari i l’artístic.

«Ultraviolat» es presenta com un espai col·laboratiu des d’on poder-se aproximar als problemes més comuns derivats de l’afecció. L’objectiu és donar als / a les participants les eines necessàries que els permetin transformar relats personals en objectes plàstics. 

Sent conscients de la diversitat i delicadesa d’aquestes narracions personals, entenem la pràctica artística com un instrument òptim per poder trobar noves formes per fer visible la malaltia i preservar la intimitat dels seus protagonistes.

 

Antoni Hervàs (Barcelona, 1981)

Investiga els límits del dibuix, una disciplina senzilla i elàstica capaç d’absorbir-ne d’altres per expandir-se i augmentar potencialment la seva capacitat creativa.

Antoni Hervàs va estudiar belles arts a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions individuals, d’entre les quals destaca «El misterio de Caviria», a la Capella (Barcelona), guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals 2016 i el Premi ACCA a projecte artístic, així com ha participat en diverses exposicions grupals, com ara «Generación 2018», a La Casa Encendida (Madrid, 2018), i la mostra de la Beca de Artes Plásticas Marcelino Botín, a Santander (2020).

 

En el marc del projecte Radiació+++, amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Arnau de Vilanova.

Amb el suport de la Fundació Daniel y Nina Carasso

17-18.30 h

Format virtual

1, 8, 15 i 22 desembre

Places limitades

Inscripció