Saltar al contingut Saltar a la navegació

UNES VACANCES ENMIG DEL DESASTRE TALLER FAMILIAR A CÀRREC DE L'ARTISTA ROC DOMINGO, I AMB LA COL·LABORACIÓ D'ALBERT GIRONÈS

Unes vacances enmig del desastre és un taller en línia per a famílies, amb la col·laboració del projecte Javelina del Centre d’Art la Panera.

Aquest taller pren la forma d’un viatge que vol explorar maneres de desplaçar-se a través de la virtualitat i la imaginació. En el temps de la mobilitat reduïda, aprofitarem per transportar-nos a altres llocs, alguns d’existents i altres que inventarem de nou. Utilitzarem la ment i l’ample de banda per viatjar i explicar els llocs que visitarem. L’eina principal per realitzar el taller serà l’ordinador amb el qual ens connectarem i altres materials per poder dibuixar i escriure, si es creu necessari, encara que no és imprescindible. En definitiva, Unes vacances enmig del desastre ha estat concebut com un espai de trobada per jugar, descansar, explorar i relacionar-nos amb la pràctica artística des de casa.

El taller és gratuït, però amb places limitades. Cal inscripció.

Espai: des de casa.

Edat recomanada: a partir de 6 anys, però tots els infants hi tenen cabuda amb la companyia d’un adult. Per fer la inscripció, heu d’enviar un correu a educaciolapanera@paeria.cat, on constin el vostre nom i cognoms, el telèfon, el correu electrònic i el nombre de persones que hi participareu.

Un cop us hagueu inscrit, rebreu un correu informatiu del taller, i per accedir-hi només caldrà que entreu a l’enllaç̧ que rebreu en el mateix correu electrònic que ens haureu proporcionat en fer la vostra inscripció