Saltar al contingut Saltar a la navegació

UNIVERS MONK

Mariona Sagarra frec a frec amb Meredith Monk (conferència–audició)
MEREDITH MONK & Vocal Ensemble Quartet


El Centre d’Art la Panera, l’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre de l’Escorxador i Accions Musicals Permanents de l’Ajuntament de Lleida  presenten una programació al voltant de la figura de Meredith Monk que comptarà amb el concert Meredith Monk & Vocal Ensemble Quartet i la conferència-audició a càrrec de Mariona Sagarra, alumna de l’ artista.

Mariona Sagarra frec a frec amb Meredith Monk (conferència–audició)

Divendres, 11 d’abril de 2008, a les 20 h
Cafè del Teatre, Lleida  Gratuït


El 15 de gener de 2006 Mariona Sagarra fou convidada per Meredith Monk a cantar al Carnegie Hall de Nova York amb motiu del 40è aniversari de carrera artística de la Meredith. En aquesta conferència-audició, Mariona Sagarra ens parlarà de la seva experiència artística amb la creadora americana. L’artista catalana ens permetrà també gaudir de la veu en totes les seves dimensions: experimentacions vocals, jocs sonors i temes dels darrers treballs discogràfics.

Imatges: Meredith Monk i Mariona Sagarra
Intèrpret i creació: Mariona Sagarra


MEREDITH MONK & Vocal Ensemble Quartet

Dissabte, 3 de maig de 2008, a les 21 h
Auditori Enric Granados, Lleida Preu: 20 €


Venda d’entrades: Centre d’Art la Panera, tel. 973 262 185, Teatre Municipal de l’Escorxador, tel. 973 279 356, i Auditori Enric Granados, tel. 973 223 320.

El projecte Meredith Monk Vocal Ensemble, fundat l’any 1978 amb l’objectiu d’ampliar nous registres vocals i experimentar amb diferents formes i textures musicals, presenta nous treballs en col·laboració amb els intèrprets més coneguts de l’escena musical actual, que reformulen d’una manera molt personal tradicions artístiques tan diverses com l’òpera xinesa, els musicals de Broadway, el teatre musical i la performance.

Intèrprets: Meredith Monk, Katie Geissinger, Allison Sinfín, Theo Bleckmann

Fitxers