Saltar al contingut Saltar a la navegació

Visita a l’exposició Relats encadenats amb Ignasi Aballí i Glòria Picazo

L’artista Ignasi Aballí, realitzarà una visita a l’exposició Relats encadenats, acompanyat de Glòria Picazo, comissària de la mostra. Ambdós ens parlaran de les obres seleccionades a partir de les adquisicions realitzades arran de les set edicions de la Biennal d’art Leandre Cristòfol, que han tingut lloc fins a dia d’avui. També  ens donaran el seu particular punt de vista sobre les generacions d’artistes catalans i espanyols que participen en aquesta mostra. 

Així doncs, la visita comentada ens permetrà endinsar-nos en un període recent de la història de l’art contemporani al nostre país, que ha influenciat en gran mesura noves generacions de creadors emergents, com hem tingut ocasió de veure en l’exposició produïda pel Centre d’Art la Panera,  La Qüestió del Paradigma (exposició en curs a La Capella, Hospital 56, Barcelona, fins el 27 de novembre de 2011).

La consolidada trajectòria artística d’Ignasi Aballí s’ha vist reconeguda per les principals institucions museístiques de l’Estat Espanyol com el Museu Reina Sofia (2002) i el MACBA, museu què li va dedicar l’exposició individual Disparition, 2005. El 2007 l’obra d’aquest artista fou present en la selecció oficial de la Biennal de Venècia.

Preguem confirmar assistència a través del 973262185