Saltar al contingut Saltar a la navegació

Àlex Trochut

Alex Trochut va néixer a Barcelona l’any 1981. Va estudiar disseny gràfic a l’Escola Elisava i va començar a treballar com a dissenyador i il·lustrador freelance el 2007.

Les il·lustracions, els dissenys i la tipografia d’Alex Trochut s’apropien de la noció moderna del minimalisme i la capgiren radicalment. La filosofia de treball de Trochut és “més és més”, rica en execucions elegants d’extraordinària factura que transmeten satisfacció i alhora un acurat i temperat control. A Trochut el mou el desig d’evolucionar constantment, la qual cosa es pot veure en el conjunt eclèctic de la seva obra.

Conegut per les seves creacions i dissenys tipus tècnicament exquisits, Trochut atribueix la seva especial connexió amb la tipografia al seu avi, Joan Trochut, tipògraf i creador d’un sistema tipogràfic i d’ornamentació modular fabricat als anys quaranta. Entre els clients d’Alex Trochut figuren Nike, The Rolling Stones, Nixon, British Airways, Coca-Cola, The Guardian, Non Format, Wieden + Kennedy, Saatchi and Saatchi, BBH, Fallon i Beuatiful Decay.

Trochut està instal·lat a Barcelona.

Fitxers