Saltar al contingut Saltar a la navegació

CONSTRUÏM-NOS! Makea tu vida

La Saleta de la Panera (equipament social; c. de la Panera, 7)


L’aliança d’un servei d’atenció a necessitats bàsiques (Menjador Social) amb una escola d’art (Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol) i un centre d’art contemporani (Centre d’Art la Panera) és possible realçant les necessitats estètiques i la sensibilitat en totes les seves manifestacions. 

Així neix La Saleta de la Panera, una nova manera d’entendre les necessitats de les persones i la interacció entre l’àmbit social, el cultural i l’artístic.

Aquesta és la història de com un calafat, un martell, una radial, un trepant, dos tornavisos i cúters, juntament amb uns quants cargols, rosques, claus, cola, alguns trastos i unes quantes persones amb ganes i imaginació van començar a fer canviar les coses. Més enllà de la mostra dels resultats, del procés de treball del taller Mobiliari Nòmada i de les reflexions que s’aporten en aquesta mostra, l’exposició planteja i s’aproxima a un marc operatiu real d’interacció entre diferents agents públics i la ciutadania. El disseny obert, la construcció col·lectiva i la reutilització de recursos ens ajuden a fomentar la participació, la coresponsabilitat, l’economia social, el bé comú, la redistribució i l’autonomia com a eines de transformació social i apoderament col·lectiu.


Ho organitza: Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol i Centre d’Art la Panera

Hi col·labora: Fundació «la Caixa»