Saltar al contingut Saltar a la navegació

Relats Encadenats

Nova presentació d’una selecció d’obres provinents de les adquisicions efectuades gràcies a les set edicions de la Biennal d’art Leandre Cristòfol, que des del 1997 s’ha vingut organitzant a Lleida ininterrumpidament. Una tasca continuada que ha permès reunir una important col·lecció d’aquells artistes significatius que tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol han contribuït a definir la situació artística durant les dues darreres dècades.
La selecció d’obres per a aquesta ocasió situa en igualtat de condicions peces importants i significatives amb publicacions i edicions provinents del fons del Centre de Documentació de La Panera, amb la voluntat de posar de manifest la rellevància que té aquest fons documental dins del programa artístic del nostre centre d’art.

Les obres seleccionades pertanyen als artistes següents:
Antoni Abad, Ignasi Aballí, Consuelo Bautista, Raimond Chaves, Jordi Colomer, Cabello/Carceller, Ricardo Cotanda, Patrícia Dauder, Patricia Esquivias, Daniel García Andujar, Daniel Jacoby, La Ribot, Valeriano López, José Maldonado, Mabel Palacín, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, MP & MP Rosado, Francisco Ruiz de Infante i Eulàlia Valldosera.

Fitxers