Saltar al contingut Saltar a la navegació

Domestic Data Streamers

Domestic Data streamers és un col·lectiu interdisciplinari format per Iolanda Monsó, Joan Planas, Alexandra de Requesens, Dani Llugany i Pau García, un col·lectiu jove, però amb una llarga trajectòria internacional, caracteritzat per la creació d'instal·lacions de dades en temps real en els espais , que interaccionen amb les persones i amb el que les envolta.

La seva metodologia s'ha basat en un projecte participatiu i de co-creació centrat en la investigació a través de el disseny, amb els següents propòsits:

- Mapejar emocionalment, des de la perspectiva dels pacients, les instal·lacions de radioteràpia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

- Co-crear una eina autònoma usant el format d'una instal·lació artística que permeti la recollida i visualització de dades.

Un cop avaluat l'impacte d'aquesta eina, es va creure convenient crear un segon recurs portàtil, que permetés al pacient emportar-se'l a casa, sempre amb l'objectiu de millorar l'acompanyament emocional de l'pacient durant el seu tractament.

AVUI COM ESTÀS? Una llibreta per explicar com vius la radioteràpia. (PDF)

CASE STUDY

IMATGES

DDS1

DDS2

DDS·