centre d'art la panera

Programació · Exposicions realitzades · Francesc Ruiz. BIG BANG
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=9&module=programacio&cad=1' class='ruta_link'>Exposicions realitzades</a> · Francesc Ruiz. BIG BANG
Tornar enrere

Francesc Ruiz. BIG BANG
Del 6 de maig al 30 d’agost de 2009


Aquest projecte s’articula a partir de quatre instal·lacions. Com ja és habitual en el treball de Francesc Ruiz, utilitzen totes elles la gramàtica del còmic per construir narratives que, tot partint d’una realitat, acaben derivant en mons paral·lels de gran complexitat. Aquestes narratives presenten tot sovint un fort arrelament en el context social on es mostren, gràcies a la feina de rastrejador urbà que l’artista sempre practica en el seu treball.
Les seves instal·lacions es despleguen en l’espai i creen el que s’ha anomenat còmics expandits, en ocasions per les dimensions dels seus dibuixos, o pel caràcter escultòric en la manera d’organitzar les publicacions, i fins i tot, en d’altres moments, per la dispersió de la presentació en indrets diferents de la ciutat.


fr2
fr1
fr3
angles castellano