centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
del 27 d’octubre al 6 de gener de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
novembre 2018 - maig 2019
dissabte 1 de desembre de 2018, a les 12.00 h
divendres 14 de desembre de 2018, a les 11.30 h
dissabte 22 de desembre de 2018
dijous 7 de febrer de 2019, a les 19.00 h
Activitats · Activitats realitzades · VIATGE AMICS/AMIGUES PANERA
<a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=13&module=act&cad=1' class='ruta_link'>Activitats realitzades</a> · VIATGE AMICS/AMIGUES PANERA
Tornar enrere

VIATGE AMICS/AMIGUES PANERA
Dissabte, 28 de gener de 2017


Aquesta vegada aprofitant per visitar la important retrospectiva al MACBA d’un artista català cabdal en l’art conceptual espanyol, com ho és Antoni Miralda (Barcelona, 1942), una trajectòria artística vinculada amb el menjar, a partir del color i el seu simbolisme. 



Per continuar explorant la vinculació entre art i menjar, dinarem a l’expai de NYAM NYAM, una associació cultural amb l’objectiu de promoure la creació, la reflexió, l’intercanvi de coneixement i la cultura creant estratègies de participació i interacció per a respondre a la necessitat de generar diàleg. Fomenten la relació entre les diverses formes d’Art i el menjar com a element vehicular per a crear situacions que ajudin a dinamitzar i crear noves maneres de relació i contacte entre el teixit social.



Per la tarda, es traslladarem al Barri del Born per visitar la Blue Project Foundation on veurem dues exposicions: una mostra de l’Alícia Framis, a més d’una col·lectiva al voltant del paper de la dona en l’art, anomenada “Herselves”, on hi participen Itziar Barrio, Cara Benedetto, Eliza Bennett, Arvida Byström & Maya Malou Lyse, Kelli Connell, Alba Feito, Núria Gómez Gabriel, Frances Goodman, Joana Kohen, Dina Litovsky, Sandra March, Camile Moravia, Alyson Provax y Sophia Wallace.



Per acabar, visitarem la Galeria Valid Photo, una galeria creada per fotògrafs, amb una exposició de l’artista francès Gilbert Garcin amb un treball fotogràfic basat en el fotomuntatge. En la major part de les seves fotografies apareix ell mateix, i algunes vegades també la seva dona, com a protagonista de diverses situacions que recurrentment fan al·lusió a personatges mítics com Sísif o Ícar. 






Preu:   
El cost del viatge son 60 euros. Inclou autobús, dinar a NYAM NYAM i les entrades als dos centres i galeria.

Les places son limitades 



Plaç d’inscripció: 13 de desembre fins el 13 de gener.





Inscripció: Centre d’Art la Panera
angles castellano