centre d'art la panera

Activitats · Activitats realitzades · Nadal a la Panera
<a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=13&module=act&cad=1' class='ruta_link'>Activitats realitzades</a> · Nadal a la Panera
Tornar enrere

Nadal a la Panera
22 de desembre de 2006 i 4 de gener de 2007. De 10 a 13 h


El Centre d’Art la Panera celebra les Festes de Nadal amb la realització d’activitats lúdiques i tallers adreçats al públic d’edats compreses entre 6 i 12 anys. Aquestes activitats tenen l’objectiu d’apropar els diferents llenguatges de l’art contemporani a través d’artistes residents a la ciutat.

PROGRAMA
22 de desembre de 2006
Jocs animats, a càrrec de la realitzadora d’animació Florence Henrard
Creació d’un flipbook per descobrir la sensació de moviment del dibuix animat. Aquest taller pretén realitzar animació sense càmera, a partir de dibuixos fets a mà.
Domesticart Kit de muntatges, a càrrec de l’artista Teresa Nogués
Practicar el procés creatiu a partir d’elements procedents de l’entorn domèstic; una reflexió sobre la quotidianitat i sobre com modificar-la, atorgant nous ordres - desordres a coses pròximes a nosaltres i donant-los altres dimensions.

4 de gener de 2007
Foto-còmic, a càrrec de l’artista Carles Alberdi
Elaboració d’un còmic fet amb fotografies per treballar i reflexionar sobre el reconeixement del còmic com a mitjà d’expressió de narracions i per aproximar la fotografia com a eina de captació d’escenes, més enllà del seu ús habitual.
Fisiograma, a càrrec del fotògraf Oscar Fuentes
Taller que consisteix a utilitzar la llum per pintar en una fotografia. Mitjançant una llanterna, com si d’un llapis es tractés, els participants podran dibuixar i enregistrar tots el recorreguts de la llum.
Taller Florence
Taller Teresa
Taller Carles
Taller Oscar Fuentes
angles castellano