centre d'art la panera

Activitats · Activitats realitzades · d debo? BandaÈria. Projecte de Xavier Maristany
<a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=13&module=act&cad=1' class='ruta_link'>Activitats realitzades</a> · d debo? BandaÈria. Projecte de Xavier Maristany
Tornar enrere

d debo? BandaÈria. Projecte de Xavier Maristany
Divendres, 6 de juliol de 2007, a les 20.45 h


Tard o d’hora havia de sortir per algun lloc. Ja fa temps que volia començar aquesta nova aventura sonora: una formació estable d’instruments de vent, d’ara i d’aquí. Una formació que, amb una sonoritat pròpia i solidesa interpretativa, faci de cada actuació un moment irrepetible. Banda Aèria és un projecte que es mou en aquesta direcció. Habitar un territori comú entre l’home i el seu món. No  diferenciar l’espai entre intèrprets i públic, doncs aquest experimenta l’art al mateix lloc que els músics. Considerant, doncs, l’espai com a part essencial de la música, Banda Aèria acollirà aquelles composicions úniques on estaran integrats, des del mateix concepte, llum, escena i música.
 
Xavier Maristany, 2006.
 
 
Presentació projecte
 
BandaAèria és un projecte que consisteix en una formació estable d’instruments de vent, amb una sonoritat pròpia i solidesa interpretativa que faci de cada actuació un moment irrepetible.
07_bandaeria1
07_bandaeria2
07_bandaeria3
07_bandaeria4
07_bandaeria5
07_bandaeria6
angles castellano