centre d'art la panera

Activitats · Properes activitats · La Nit dels Museus
<a tabindex=0 href='home.php?op=13&module=act&cad=1' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=14&module=act&cad=2' class='ruta_link'>Properes activitats</a> · La Nit dels Museus
Tornar enrere

La Nit dels Museus
Dissabte 15 de maig de 2010
De les 20.00 a les 00.00 h


La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de 2000 institucions museístiques de 40 països per tal de promoure i oferir, en un projecte comú, una manera diferent i creativa de visitar-les.

Per segona vegada, els equipaments museístics i culturals de la ciutat de Lleida (Museu d’Art Jaume Morera, Museu de l’Aigua. Dipòsit del Pla de l’Aigua, Centre d’Art la Panera, Museu de Lleida, CaixaForum Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Roda Roda – Museu de l’Automoció de Lleida – Turó de la Seu Vella) s’adhereixen a aquesta proposta europea tot obrint les seves portes i oferint diverses activitats des de les 20 h fins a les 00 h.Centre d’Art la Panera

Exposicions “7a Biennal d’Art Leandre Cristòfol” i AMERICAN TYPEWRITER: AMOR A 33 R.P.M.

Visites comentades a les 20.00 i les 22.00

Cinema amb música en directe

El trombonista anglès Hilary Jeffery i el cineasta neerlandès Jaap Pieters sumen forces en un programa molt especial amb música en viu i pel·lícules en Super 8.

Jeffery tocarà el tromboscil·lador (un trombó augmentat amb un sintetitzador analògic) sobre un programa de pel·lícules seleccionat per Pieters especialment per a l’ocasió. La banda sonora consistirà en diverses peces musicals composades per aquest esdeveniment a partir de les pel·lícules del  programa.

Sessions a les 21.30 i a les 22.30 h. Església romànica de Sant Martí.Una idea de l’ull cec Programa Panera

Programa (PDF)
angles castellano