centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
del 27 d’octubre al 6 de gener de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
novembre 2018 - maig 2019
dissabte 1 de desembre de 2018, a les 12.00 h
divendres 14 de desembre de 2018, a les 11.30 h
dissabte 22 de desembre de 2018
dijous 7 de febrer de 2019, a les 19.00 h
Notícies · 2 Jornades del Seminari de Formadors i d’Educació Visual i Plàstica
Notícies · 2 Jornades del Seminari de Formadors i d’Educació Visual i Plàstica
Tornar enrere


2 Jornades del Seminari de Formadors i d’Educació Visual i Plàstica


El passat 29 d’octubre el Servei Educatiu del Centre d’ Art la Panera va presentar, en el marc de les II Jornades del Seminari de Formadors d’ Educació visual i Plàstica de l’ ICE de la Universitat Rovira i Virgili, la seva experiència de treball amb les escoles de Lleida.
En aquestes jornades, el Servei Educatiu de la Panera va presentar com, a partir de l’exposició «Afinitats Electives», les escoles i el Servei Educatiu han treballat conjuntament per crear processos de treball al voltant dels continguts de l’exposició que permetin exportar-los cap a diverses àrees del currículum, tot donant una especial significació a la multidisciplinarietat, característica rellevant de la creació contemporània.
“Aquestes jornades tenen com a tema central la comprensió de l’art i l’ univers de les imatges com a problema central en la didàctica de les arts visuals en l’educació primària i secundària. L’anàlisi crítica dels currículums fa necessari un ampli debat sobre el concepte de competències (bàsiques i pròpies de l’àrea) i el seu abast, tant des de la perspectiva de la didàctica de les arts visuals com des de les propostes interdisciplinàries. Amb aquestes jornades volem obrir aquest debat a tots els membres de la comunitat educativa, amb la contribució d’experts externs”. 
Albert Macaya, coordinador del seminari d’ educació visual i plàstica
angles castellano