centre d'art la panera

Notícies · Demà, dijous 17 de març, a La Panera obrim una nova exposició al Centre de Documentació, Teo Sabando. El jardin del hombre pobre.
Notícies · Demà, dijous 17 de març, a La Panera obrim una nova exposició al Centre de Documentació, Teo Sabando. El jardin del hombre pobre.
Tornar enrere


Demà, dijous 17 de març, a La Panera obrim una nova exposició al Centre de Documentació, Teo Sabando. El jardin del hombre pobre.
Dimecres, 16 de març de 2011


Es tracta d’un llibre d’artista —de fet, un llibre–objecte— que és com un compendi d’idees i suggeriments que formen part del procés de treball habitual en l’artista Teo Sabando. El terme jardí del títol al·ludeix al tema de la natura, tan freqüent en el seu treball, però en concret a la incidència que l’home hi exerceix. El llibre–objecte, que ha estat cedit per Aritum de Vitòria, està dividit en quatre seccions que evoquen tant el pas del temps com les implicacions simbòliques i emocionals de formes i colors.
Al mateix temps, a l’exposició es podrà visionar la seva sèrie de performances, «Las estaciones», que recull diverses accions realitzades a la natura al ritme del pas de les quatre estacions.
En el marc d’aquest mostra, el proper dimarts, 5 d’abril, el mateix artista ens presentarà la seva obra i la seva trajectòria artística, a partir de les 19h.
Fins al 24 d’abril també es podran veure les exposicions Exercicis de Memòria, Txuspo Poyo, U.N(inverse) i Zona Baixa. Francesc Abad (UdL).

angles castellano