centre d'art la panera

Notícies · Nou servei: visites guiades en llengua de signes
Notícies · Nou servei: visites guiades en llengua de signes
Tornar enrere


Nou servei: visites guiades en llengua de signes


El Centre d’Art la Panera, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Personals de l’Ajuntament de Lleida, presenta un nou servei de visites guiades amb llengua de signes per tal de donar suport al col·lectiu de sords i poder apropar l’art contemporani a tots tipus de públics.

Amb la col·laboració de tècnics de la Regidoria de Serveis Personals de l’Ajuntament de Lleida, el Centre d’Art la Panera acostarà l’art contemporani al col·lectiu de sords realitzant la traducció a la llengua de signes del seus vídeos de presentació de les exposicions. D’aquesta manera, aquest col·lectiu podrà visionar els nostres vídeos a través de la web i el canal de youtube adaptats a les seves necessitats.

Al mateix temps, a partir d’ara el Centre d’Art la Panera oferirà un  nou servei de vistes guiades amb llegua de signes. Per poder sol·licitar aquest servei, que serà gratuït, només es necessari realitzar una reserva prèvia a la visita per tal de poder coordinar les visites amb els intèrprets i concretar un dia i hora de visita.

Amb aquesta iniciativa que es realitza per primera vegada a Lleida, el Centre d’Art la Panera pretén ser un centre d’art més obert i adaptat a les necessitats del tots els seus visitants.

vídeoangles castellano