centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
del 27 d’octubre al 13 de gener de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
del 27 d’octubre al 24 de febrer de 2019
novembre 2018 - maig 2019
del 17 al 19 de gener de 2019
dimecres 23 i dijous 24 de gener de 2019
dijous 7 de febrer de 2019, a les 19.00 h
Notícies · TALLER A CÀRREC DE CURRO CLARET A L’EASD DE TÀRREGA
Notícies · TALLER A CÀRREC DE CURRO CLARET A L’EASD DE TÀRREGA
Tornar enrere


TALLER A CÀRREC DE CURRO CLARET A L’EASD DE TÀRREGA


El Centre d’Art La Panera i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, han organitzat un taller a càrrec del dissenyador Curro Claret. Aquesta activitat s’ha dut a terme durant els dies 28, 29 i 30 de novembre, i 1 i 2 de desembre.
Els participants en el taller han estat els mateixos alumnes de l’escola, pertanyents als cursos de 1r i 2n de Batxillerat, així com sis professors.

Partint de la voluntat de repensar el funcionament de l’escola des de la conscienciació de la responsabilitat mediambiental, el taller realitzat per Curro Claret ha fet especial incís en la importància de dur a terme iniciatives comunitàries que resolguin problemes d’eficiència o malbaratament de recursos. Així, a partir d’una anàlisi del funcionament del centre quant a consum energètic, eficiència i qualitat dels espais, s’han pretès materialitzar diverses propostes, d’àmbits diversos, des de les quals millorar la relació que tenen els alumnes amb l’entorn, i la seva escola en aquest cas.

Seguint aquests preceptes, els participants han hagut de dissenyar prototipus d’objectes que tinguin en compte els conceptes de sostenibilitat, reciclatge de rebuigs, reducció del consum energètic i adequació dels espais. Posteriorment, i un cop finalitzat el taller, els participants hauran d’analitzar els resultats, així com la funcionalitat i eficiència dels prototipus creats i valorar-ne un possible ús.

Finalment, els alumnes podran exposar els seus prototipus a les Jornades de Portes Obertes, que organitza el Centre d’Art la Panera cada any, coincidint amb l’inici del calendari escolar.

currotarrega
angles castellano