centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
Del 17 de febrer al 10 de juny de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
De l’11 d’abril al 31 de maig de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
Dijous 24 de maig de 2018
Notícies · Conèixer un artista a l’escola: Juan López
Notícies · Conèixer un artista a l’escola: Juan López
Tornar enrere


Conèixer un artista a l’escola: Juan López
Diferents escoles de Lleida


Des del Centre d’Art la Panera, busquem estratègies per incentivar l’intercanvi de coneixements entre l’àmbit educatiu i l’art contemporani.

Per afavorir aquest contacte directe, des del 2008 el Servei Educatiu organitza l’activitat Conèixer un artista a l’escola, gràcies a la qual, molts alumnes de diferents escoles de Lleida, han pogut conèixer artistes com Marina Núñez, Miquel Mont o Jordi Pou.

Aquesta activitat complementa la visita a les exposicions del Centre d’Art la Panera i el treball posterior que es realitza a l’escola de l’exposició visitada.

En aquesta ocasió, és Juan López durant els dies 7 i 8,  coneixerà i intercanviarà impressions amb alumnes de diferents centres, sobre la seva exposició “ A la derriba”  en curs a la Panera fins el dia 18 de novembre.

Una ocasió única per a docents i artista per comprovar les emocions, sensacions i pensaments que provoquen l’obra visitada a la Panera per part dels seus alumnes.

Els centres que l’artista visitarà durant aquesta setmana comprenen alumnes tant diferents com son els nens i nens d’infantil del CEIP Pràctiques 1, els alumnes de l’Escola Municipal de Belles Arts del mòdul formatiu d’Il•lustració, a els alumnes de Ciències de l’Educació de la UDL, que centraran més l’interès en els recursos educatius que poden extreure de l’obra d’aquest artista pels seus futurs alumnes.

angles castellano