centre d'art la panera

Notícies · VOTACIONS DELS PROJECTES PARTICIPATITUS
Notícies · VOTACIONS DELS PROJECTES PARTICIPATITUS
Tornar enrere


VOTACIONS DELS PROJECTES PARTICIPATITUS


Des del Centre d’Art la Panera, conjuntament amb l’Associació de Rehabilitació del Minusvàlid (AREMI), us volem informar que vàrem presentar un projecte de parc inclusiu a la convocatòria dels pressupostos participatius, iniciativa que porta a terme la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació. Els pressupostos participatius són una eina mitjançant la qual la ciutadania pot opinar o decidir quina li agradaria que fos la destinació d’una part dels recursos públics del seu municipi Per aquest motiu, volíem demanar-vos el vostre vot, per donar suport entre tots a un projecte inclusiu, que té com a objectiu regenerar, a través de les pràctiques artístiques i activitats culturals, un espai urbà pensat per al joc. L’objectiu és oferir un espai lúdic sense barreres, on convisquin nens i nenes amb i sense discapacitat per tal de generar una comunitat més inclusiva.
El projecte planteja activar una proposta dirigida per l’arquitecta Izaskun Chinchilla, per donar poder als nens i nenes amb discapacitat i a les seves famílies de reivindicar espais lúdics inclusius a la ciutat; per això treballarem conjuntament amb l’Associació de Rehabilitació del Minusvàlid (AREMI) de Lleida, per conèixer quines són les seves necessitats. Aquest projecte persegueix que nens i nenes com els que utilitzen el Centre AREMI, així com les seves famílies i cuidadors, puguin sentir-se ciutadans de primera classe i percebin sentin que l’espai públic i la ciutat també els pertanyen. A la vegada, la ciutadania en general, i els nens en particular, es beneficia enormement de la convivència a l’espai públic d’aquestes instal·lacions. Amb aquests parcs contribuïm al fet que s’interioritzi el respecte a la diversitat i la comprensió que la diferència no és sinònim de pèrdua de drets.

Els nostres projectes: 
PROPOSTA: PARC INCLUSIU A LA PLAÇA DE LES MAGNÒLIES 30/06/2017 5N7CWIID1I TR1068/000152  Localització: Zona 05 (Balàfia)

PROPOSTA: PARC INCLUSIU A LA PLAÇA VICTORINA VILA (JOC DE LA BOLA) 30/06/2017 5N7CWWN9T0 TR1068/000154  Localització: Zona 06 (Camp d’Esports; Ciutat jardí; i entorns)

Qui podrà votar els pressupostos participatius? Totes les persones empadronades a Lleida i que siguin majors de 16 anys a data 15 de setembre de 2017 (el dia 15 és el darrer dia del calendari de votacions)
Quants vots es podran emetre? Cada elector podrà emetre fins a un màxim de 4 vots:

Podrà votar un gran "Projecte de ciutat"
Podrà votar fins a un màxim de 3 "Projectes menors"

Quan i com es podrà votar? Votació electrònica
Tindrà lloc de l’1 a l’11 de setembre a través del web www.LaLleidaQueTuVols.org votació presencial Tindrà lloc del 12 al 15 de setembre de 12 a 20 hores en els següents punts de votació presencial:
Dia 12: Centres Cívics de Balàfia, Pardinyes i Secà de Sant Pere
Dia 13: Centres Cívics de Bordeta, Cappont i Magraners
Dia 14: Centres Cívics de Mariola, L’Ereta i Democràcia
Dia 15: Centres Cívics de Sucs, Raimat i Llívia

Quina documentació és necessària per votar? Són vàlids els següents documents:
Document Nacional d’Identitat (DNI)
Número d’Identitat d’Estranger (NIE)
Carnet de Conduir

Més informació a: http://www.paeria.es/processosparticipatius/ca/pressupostosparticipatius/presentats.asp
angles castellano