centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
Del 17 de febrer al 10 de juny de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
De l’11 d’abril al 31 de maig de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
Dijous 24 de maig de 2018
Notícies · Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio
Notícies · Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio
Tornar enrere


Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio


Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio

Una nova proposta del centre de documentació de la Panera en la que es convidarà a diferents tipògrafs a elaborar tipografies que acompanyin les diferents exposicions del centre de documentació i activitats, així com també les de l’espai miniPanera i les del servei educatiu.

El tipògraf d’aquest 2018 serà La Coma Studio i una de les primeres tipografies que crearà serà la que acompanyarà a l’exposició Tinta Fresca. L’any 2015 inicia el seu projecte personal una parella de joves dissenyadors gràfics formats a l’Escola Massana i a l’Escola EINA de Barcelona.
Desenvolupen projectes d’identitat i editorial, donant sempre un paper principal al concepte, la simplicitat formal i la tipografia. 
Entenen el recurs tipogràfic com una eina vertebradora del discurs gràfic, i l’utilitzen tant a partir de l’experimentació física com de l’exploració de la seva pròpia morfologia. D’altra banda, apliquen la seva visió singular, artística i sensorial del disseny gràfic en la formalització dels seus projectes.

L’objectiu principal es potenciar la relació entre la tipografia i les edicions, el tipògraf i l’artista, i en definitiva la tipografia i l’art. La figura del tipògraf en residència treballarà seguint la programació expositiva del centre de documentació durant tot un any.   Entrarà en contacte amb els diferents artistes i editorials que exposin al centre. També es generaran activitats relacionades amb la tipografia ja siguin tallers o presentacions. 
angles castellano