centre d'art la panera

Programació · Exposicions en curs · Llibres per experimentar
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Exposicions en curs</a> · Llibres per experimentar
Tornar enrere

Llibres per experimentar
Del 14 de maig al 28 d’agost i del 7 al 21 de setembre de 2011
espai miniPanera


L’exposició «Llibres per a Experimentar» és una mostra de llibres pop-up. Els seus dissenyadors són autèntics enginyers del paper que duen a terme un treball acurat, creatiu i original. Els llibres pop-up amaguen formes i models tridimensionals o mòbils, que s’expandeixen a cada pàgina i transformen el format tradicional de llibre, aportant nous efectes visuals, com solapes que s’aixequen, imatges emergents, túnels i pestanyes.
Adreçats a grans i petits, poden ser considerats llibres d’artista, i pel seu disseny i la seva creativitat se situen en un lloc intermedi que tendeix a l’objecte artístic com a eina didàctica. Aquest és el cas del llibre Mira qué  artista, l’autora i gestora del qual és l’artista Patricia Geis, que inclou reproduccions, models o similituds d’obres artístiques com les d’Andy Warhol.
Disseny i il·lustració s’uneixen en aquest format de llibre per oferir una nova manera d’entendre i experimentar els colors, les formes geomètriques, les textures i el contingut de l’art contemporani. Els seus fulls es pleguen i despleguen, tot convertint el llibre en un objecte viu. Vine a descobrir els misteris que amaga aquesta petita exposició, que ens acosta a la lectura i estimula els nostres sentits.
mini popup.jpg
angles castellano