centre d'art la panera

Programació · Exposicions en curs · 13a Jornada de Portes Obertes
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Exposicions en curs</a> · 13a Jornada de Portes Obertes
Tornar enrere

13a Jornada de Portes Obertes
Del 17 de setembre al 11 d’octubre de 2015


El Centre d’Art la Panera presenta la 13a edició de les Jornades de Portes Obertes. Durant el curs escolar, el Centre d’Art la Panera du a terme programes educatius, que comprenen des d’escoles bressol, educació infantil, educació primària i secundària i batxillerat, fins a la universitat i l’educació no formal. Amb l’inici de cada nou curs, la Panera organitza les Jornades de Portes Obertes, que serveixen per fer visibles les produccions artístiques i els treballs generats pels centres i les entitats que durant l’any escolar han seguit les propostes pedagògiques de les exposicions en curs. Per tant, les Jornades tenen una doble finalitat: d’una banda, valorar les exposicions treballades i el seu rerefons educatiu a través del retorn dels treballs i les produccions artístiques dels participants; de l’altra, fer visible la tasca educativa dels diferents centres d’ensenyament i del seu personal docent, a partir del treball sobre l’art i la cultura contemporanis.

El mateix dia a les 18.00 h es realitzarà una reunió informativa per al professorat sobre la nova programació expositiva per al curs 2015–2016. Per assistir-hi us demanem que confirmeu l’assistència a educaciolapanera@paeria.cat. 

La inauguració tindrà lloc al Centre d’Art la Panera, a les 19.00 h. en la què es realitzaran presentacions dels projectes a càrrec dels professors i participants. 
angles castellano