centre d'art la panera

Programació · Exposicions en curs · Camp magnètic
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Exposicions en curs</a> · Camp magnètic
Tornar enrere

Camp magnètic
De l’1 de juliol al 28 d’agost i del 7 al 21 de setembre de 2011.
Centre de documentació


Dins de la programació expositiva del Centre de Documentació de la Panera, hem anat fent exposicions sobre peces que sovint responen a formats més híbrids i fins i tot contaminats. La selecció d’aquests diferents formats ens fa evident que estem vivint en una situació de renovació, vitalitat, incorporació de les noves tecnologies, nous canals, etc. Una nova manera de fer que l’art arribi a tothom i que trenqui amb les edicions limitades, signades, numerades... Una altra manera d’aconseguir una major distribució i un major consum artístic.
Aquest estiu, al Centre de Documentació de la Panera, volem crear-hi un camp magnètic. Per això, durant els mesos de juliol i agost es mostrarà una àmplia selecció d’imants de tot tipus, temàtica, format, etc., realitzats per artistes, il·lustradors i dissenyadors gràfics que plasmen el seu treball en suports imantats.
Són barats, fàcils de fer; qualsevol objecte pot ser vàlid per enganxar-lo a un imant; poden transmetre molta informació... És una manera de diferenciar-se de la resta en un món on sembla que cada cop costa més ser diferent. A part de ser un accessori decoratiu, són una manera de mostrar els dissenys i les opinions, una manera d’entendre l’actualitat, un reflex dels nostres temps, etc.

Xoan Anleo
/ Irene González / Mondotrendy / Javi Royo / Julio Adán / bomo / Izaskun Álvarez Gainza / Cesc Grané / Marta Cerdà / Pablo Pérez Sanmartín / La Más Bella / Judit Reig / Sil Barrios / SOPA / Xavi Palouzié / Jesús Novillo / lalata / Puño / Txelografia / Cactusoup / Maria de Gibert / Escuela de Arte de Albacete / Pilar Sola
magnets2
magnets1
magnets 3
angles castellano