centre d'art la panera

<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=9&module=programacio&cad=1' class='ruta_link'>Exposicions realitzades</a> · Campo Adentro
Tornar enrere

Campo Adentro
Del 8 de febrer al 25 de maig de 2014


«Campo Adentro » és un projecte sobre territoris, geopolítica, cultura i identitat, a partir de les relacions camp–ciutat a Espanya, avui.

Amb l’objectiu d’assajar una estratègia cultural a favor d’allò rural, aquests plantejaments s’han concretat, al llarg de tres anys (2010–2013), en una conferència internacional, la producció artística mitjançant un programa de residències, una exposició i una publicació.

El projecte introdueix la possibilitat d’analitzar les representacions i percepcions actuals d’allò rural i com això influeix en la construcció de la identitat. També es pretén elaborar una lectura d’allò rural des de la cultura contemporània, que faci visibles les amenaces i oportunitats que viu l’espai rural espanyol.

Projecte ideat i dirigit per Fernando García Dory.

Can Altay, Antonio Ballester Moreno, Luz Broto, Carmen Cañibano, Espada / Monleón, Mario García Torres, Isaías Griñolo, Lucía Loren / Juanma Valentín, NOPHOTO, Térence Piqué, Vahida Ramujkic / Aviv Kruglanski, Antje Schiffers / Thomas Sprenger, Isidoro Valcárcel Medina i Susana Velasco.


angles castellano