centre d'art la panera

  • feed
  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
  • spotify
Del 17 de febrer al 10 de juny de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
De l’11 d’abril al 31 de maig de 2018
Del 17 de febrer al 27 de maig de 2018
Dijous 24 de maig de 2018
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=9&module=programacio&cad=1' class='ruta_link'>Exposicions realitzades</a> · Campo Adentro
Tornar enrere

Campo Adentro
Del 8 de febrer al 25 de maig de 2014


«Campo Adentro » és un projecte sobre territoris, geopolítica, cultura i identitat, a partir de les relacions camp–ciutat a Espanya, avui.

Amb l’objectiu d’assajar una estratègia cultural a favor d’allò rural, aquests plantejaments s’han concretat, al llarg de tres anys (2010–2013), en una conferència internacional, la producció artística mitjançant un programa de residències, una exposició i una publicació.

El projecte introdueix la possibilitat d’analitzar les representacions i percepcions actuals d’allò rural i com això influeix en la construcció de la identitat. També es pretén elaborar una lectura d’allò rural des de la cultura contemporània, que faci visibles les amenaces i oportunitats que viu l’espai rural espanyol.

Projecte ideat i dirigit per Fernando García Dory.

Can Altay, Antonio Ballester Moreno, Luz Broto, Carmen Cañibano, Espada / Monleón, Mario García Torres, Isaías Griñolo, Lucía Loren / Juanma Valentín, NOPHOTO, Térence Piqué, Vahida Ramujkic / Aviv Kruglanski, Antje Schiffers / Thomas Sprenger, Isidoro Valcárcel Medina i Susana Velasco.


angles castellano