centre d'art la panera

<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=9&module=programacio&cad=1' class='ruta_link'>Exposicions realitzades</a> · Marina Núñez
Tornar enrere

Marina Núñez
Del 7 de febrer al 13 d’abril de 2008


Portes obscures recull algunes obres i instal·lacions en què ressonen aires de malson: els protagonistes hi estan atrapats, cauen, fugen, canvien, moren..., segons narratives inversemblants, en situacions estranyes i contexts incerts, entre ombres o llums fantasmagòriques.

En ocasions les trames es desenvolupen en entorns paisatgístics, que mantenen certs aspectes iconogràfics associats al mite d’allò natural com a utopia, encara que un segon cop d’ull els mostra com a escenaris artificiosos –teatralitzats- en els quals es desenvolupa la tragèdia.

Els personatges, també idealitzats en cert grau per la seva bellesa, són tanmateix nítidament excèntrics –boges, cadàvers, monstres. Comparteixen certa inconsistència –física, psicològica- que els confereix una qualitat onírica, ja que es frustra, com en els somnis, el desig d’ordre i de conclusió.

Marina Núñez
expo Marina Núñez
expo Marina Núñez
expo Marina Núñez
angles castellano