centre d'art la panera

Programació · Exposicions realitzades · Veu entre línies. Javier Peñafiel amb la complicitat de Glòria Picazo
<a tabindex=0 href='home.php?op=8&module=programacio&cad=0' class='ruta_link'>Programació</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=9&module=programacio&cad=1' class='ruta_link'>Exposicions realitzades</a> · Veu entre línies. Javier Peñafiel amb la complicitat de Glòria Picazo
Tornar enrere

Veu entre línies. Javier Peñafiel amb la complicitat de Glòria Picazo
Del 26 de gener al 25 d’abril de 2010


Aquest projecte vol ser una reflexió sobre la paraula com a element portador de múltiples significats. Des de la paraula escrita o parlada, i alhora negada o silenciada, tot passant per la frase, el desig, la consigna per arribar a la narració i d’aquesta al compendi de coneixements que és l’espai físic i virtual de la biblioteca, tot un seguit d’obres de diferents artistes nacionals i internacionals dialoguen amb les propostes de Javier Peñafiel a la planta 0 del Centre d’Art la Panera.
Ignasi Aballí, Anne-James Chaton, Javier Codesal, Juan Cruz, Matias Faldbakken, Àlex Gifreu, Rubén Grilo, Elín Hansdóttir, José Antonio Hernández-Díez, Nils Holger Moormann, Harald Kingelhöller, Rogelio López Cuenca, Jorge Macchi, Gustavo Marrone, Ester Partegàs, Javier Peñafiel, Perejaume, Susan Philipsz, Zineb Sedira, Matt Siber, João Tabarra, Clauda Terstappen i Azucena Vieites.

Les publicacions d’Elín Hansdóttir es poden trobar a:
Centre d’Art la Panera
Biblioteca Pública de Lleida
Biblioteca Pública de Pardinyes
Universitat de Lleida. Servei de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Cappont
Universitat de Lleida. Servei de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres
veu 3
veu 2
veu 1
angles castellano