Saltar al contingut Saltar a la navegació

PRESENTACIÓ

dimecres 25 març 2020

El Centre de Documentació ofereix al públic un fons documental sobre art contemporani. Aquest centre, d’accés lliure, compta amb uns 7000 volums, entre el quals hi ha monografies, catàlegs d’exposicions, revistes, articles de premsa, material audiovisual i sonor i un fons de llibres d’artista i publicacions especials.

Els seus serveis estan adreçats a professors, estudiants, artistes, investigadors, personal de museus, professionals d’aquest àmbit i a qualsevol usuari interessat en la creació artística contemporània.

El fons va augmentant cada dia mitjançant les adquisicions i els intercanvis que el Centre manté amb altres museus i institucions d’arreu del món relacionats amb l’art contemporani.

Horari:
De dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Dilluns, tancat.

Situació:
El Centre de Documentació de la Panera es troba situat a la primera planta del centre

Contacte:
Anna Roigé
Tel.: 973 26 21 85

Normes i serveis:
El fons documental del Centre ha de ser consultat en el mateix centre; no existeix el préstec a domicili.

Tot el fons és de lliure accés, tret de les edicions i dels catàlegs especials, ja que per raons de seguretat i conservació no es troben a l’accés de tothom.
El Centre disposa de connexió elèctrica per a ordinadors portàtils, de servei de fotocopiadora i de dotze llocs de lectura. L’espai també disposa d’equips de reproducció d’àudio i vídeo.

Els lectors i usuaris han de ser responsables de tot el material que utilitzin.
El personal del Centre atendrà totes les consultes a la sala o a través d’Internet.