Saltar al contingut Saltar a la navegació

13a Sortida Cultural dels Amics de la Panera

En aquesta ocasió viatjarem a Barcelona per visitar la Fundació Sunyol, Fundació Alorda- Derksen i algunes Galeries d’art de l’entorn com per exemple la Galeria d’art Toni Tàpies, Galeria d’art Estrany de la Mota, Galeria d’art Joan Prats, Galeria Carles Taché i Galeria d’art ProjectesSD(Sílvia Dauder).

La Fundació Suñol és una entitat privada sense ànim de lucre que mostra al públic la col·lecció d’art propietat de Josep Suñol. En aquesta ocasió es mostra l’exposició Col·loquis. Primera Part, 24 obres del fons de la Col·lecció Josep Suñol, a través de 12 diàlegs. Els diàlegs proposats s’articulen entre obres dels següents artistes:Salvador Dalí - Joan Ponç; Juli González - Anthony Caro; Jean Arp – Lucio Fontana; Alexander Calder – Joan Miró; José Jardiel – Manolo Quejido; Shichiro Enjoji – Luis Gordillo; Sean Scully – Juan Uslé; Alberto Giacometti – Joan Rom;  Antoni Tàpies – Jaume Xifra; Pietro Consagra – Luis Gordillo; Zush/Evru – José Noguero; Nino Longobardi – Manolo Valdés
Paral·lelament també presenta Porta}Zush. 1961-1979, una exposició que mostra la gènesi de la mitologia i iconografia de Porta-Zush (actualment Evru) i la seva evolució des de les primeres obres de la seva trajectòria artística, que confirmen l’excepcionalitat del seu permanent interès i qualitat creativa.

La Fundació Alorda- Derksen, és una entitat privada patrocinada per Kettal, dedicada a l’art de vanguardia contemporània. Es poden veure artistes com Damien Hirst, Murakami, Julian Opie, Orozco, Jaume Plensa, entre altres.
Aquest interès el comparteix tota la família ALORDA-DERKSEN, liderada per Manuel Alorda i Hanneke Derksen que, des del 1966, van començar a col·leccionar obres d’art de diferent naturalesa.

PROGRAMA

08.05h Sortida de Lleida- Barcelona
09.30h Arribada a Barcelona – esmorzar
10.00h a 11.30h Visita a la Fundació Alorda Derksen
11.30h a 14.00h Visita a Galeries d’art: Toni Tàpies, Carles Taché i Joan Prats
14.00h a 16.30h dinar Hotel Alexandra.
16.30h a 17.30h Visita a Galeria d’art: ProjectesSD (Sílvia Dauder)
17.45h Fundació Suñol
19.30h Sortida de Barcelona- Lleida

LÍMIT D’INSCRIPCIÓ. 22 DE MAIG al Centre d’Art la Panera. Places limitades.
IMPORT DEL VIATGE (INCLÒS VIATGE transport+ dinar +ENTRADES)= 70€ per persona