Saltar al contingut Saltar a la navegació

Centre d’art la Panera i l’artista Curro Claret presenten a L’Espai E art de Barcelona, la proposta educativa tallers d’artista.

El passat 28 de maig el Centre d’art la Panera i l’artista Curro Claret, el qual participà en la 6a Biennal d’Art Leandre Cristòfol, varen ser convidats al Cicle de presentacions de projectes educatius que organitza l’Espai Experimentem amb l’Art de Barcelona.
Experimentem amb L’ART neix l’any 1993 a Barcelona per iniciativa de l’artista Montse Vives i s’ha anat ampliant amb la incorporació progressiva de diferents persones de formació tant artística, educativa i de gestió. L’any 2003 l’associació inaugura un espai de gestió pròpia (l’Espai EART) que dóna un impuls a tota la feina realitzada fins aleshores que possibilita la programació continuada i el suport a projectes de diversa índole que tenen aquest interès per la participació del públic en els processos culturals actuals. Així doncs en el marc d’aquest cicle de projectes educatius, La Panera /Curro Claret presentaren el taller de súper herois, que es va dur a terme a la Panera el passat 17 de maig en motiu del dia mundial del reciclatge. Aquest taller dirigit a nens de 9 a 12 anys tenia com a objectiu construir algun tipus de súper heroi compromès amb el medi ambient com per exemple el súper heroi que fa que hi hagi aigua per a tothom, el que és amic dels animals i la natura i els preserva de qualsevol agressió, el que procura que es tanqui el forat de la capa d’ozó, el que té el poder de netejar l’aire contaminat... La programació i realització de Tallers d’artista són activitats i pràctiques artístiques que des dels inicis realitza la Panera per a tots els públics, així recordem la performance 5’ minuts pensant en tu d’Alicia Framis (2005), realitzada el dia internacional en contra la violència de gènere, Taller de Robòtica amb Daniel Canogar, Taller de Mediterrània(es) amb Rogelio López Cuenca entre molts altres...